Party üzemanyag önpusztítoknak

 Épp gugliztam valamit, amikor oldalt a fizetett hírdetéseknél megakadt a szemem  egy vastagra szedett címen és szövegen: Parti arcok figyelem!  Ne rombold magad, használj tiszta hangulatfokozót. Próbáld ki!

"Véletlen" rámerészkedtem az oldalra majd lepetéztem a székemre. Van ilyen? Ezeket nem drogoknak, tudatmódosítoknak nevezik? - Jöttek a kérdések magamtól. Szinte felfoghatjuk úgy is mint kábítószer, pszichotrop anyag, pszichoaktív szer. 

Egyszer-kétszer gondolom még elmegy. De mi van akkor ha az agyament tizenéves be ad magának egy sorozatot. Senki sincs aki felügyelje a cucc beszedését, csak az önkontrollja. És persze természetesen mindez legális! Nem az állítom, hogy ez kábítószer és stb...stb..., csak úgy gondolom nem egészséges. Egészségesen ezek nélkül is lehet jókat bulizni.

Íme egy:

"Néha az élet túl komor! Mi ezen szeretnénk változtatni! A Giggle-től biztosan nevetési rohamot kapsz úgy 3-5 órán át! Ez nem vicc! Az később lesz.... Ez a legerősebb termékeink eggyike ezért csak eggyet vegyél be. Soha ne duplázd! Nem mondom hogy jó szórakozást, mert úgyis az lesz... FIGYELEM ! ÁRZUHANÁS !!! Most 3990 ft helyett csak 3490 ft a 3-as kiszerelés!!"


A bejegyzés trackback címe:

https://fulpucipalca.blog.hu/api/trackback/id/tr511613669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása